Crimă în ghetourile Hunedoarei: un bărbat a fost înjunghiat în apartamentul concubinei

Silvia Gan, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Hunedoara, a fost reţinută de poliţişti ca suspectă a unui omor. Concubinul ei, Florin Gan, de care divorţase recent, a decedat în drum spre spital, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în spate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Crima s-a petrecut în această după-amiază, într-o cameră a unuia dintre cele două blocuri ghetou administrate de Primăria Hunedoara, care au fost date în folosinţă hunedorenilor săraci şi romilor fără locuinţe. Vecinii femeii acuzată de omor spun că aceasta şi fostul ei soţ se certau des, iar astăzi, după ce au consumat alcool, scandalul a degenerat.

„Am auzit strigăte de la etajul doi, unde locuieşte femeia. Apoi a venit o ambulanţă care l-a luat pe bărbatul ei, dar nu a mai putut fi salvat. Păcat, era un om cumsecade”, spune Rodica Stroia, locatară în blocul social de pe Strada Nicolae Bălcescu, unde s-a petrecut crima.
Împreună cu femeia acuzată de omor, poliţiştii au adus la secţie, pentru a o audia, şi pe una dintre vecinele ei, care ar fi asistat la scenele de groază.

Zona blocului „ghetou”, din spatele Pieţei Obor a Hunedoarei este considerată unul dintre cele mai rău famate locuri din oraş. „Poliţia vine deseori aici pentru se petrec o mulţime de scandaluri. Trăim în teroare, de câţiva ani, de când în blocul social, care a aparţinut ICSH, au fost aduşi să locuiască familiile de romi. Noaptea, ne e frică să ieşim pe stradă, iar ziua găşti de copii aşteaptă la uşile oamenilor, apoi intră în camere la furat”, povesteşte Rodica Burlacu, o altă locatară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările