Ambulanţele SMURD avariate trimit în concediu forţat echipajele

Ambulanţele SMURD avariate trimit în concediu forţat echipajele

Autospecialele SMURD Petroşani necesită reparaţii ce vor fi finalizate la sfârşitul săptămânii

Cele trei autospeciale aflate în dotarea SMURD Petroşani au fost implicate în accidente de circulaţie în urma cărora au fost scoase din criculaţie. Până la finalizarea reparaţiilor echipajele SMURD au fost trimise în concediu.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

Patru răniţi grav şi un mort după ce un autocar a strivit un jeep la Bazna

Concediu “forţat” de o săptămână pentru angajaţii SMURD Petroşani după ce şi cea de-a treia autospecială, aflată în dotarea serviciului, a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia a fost avariată. Şi celelalte două autospeciale au avut aceeaşi soartă şi se află în reparaţii. În acest context preşedintele Salvital Petroşani Petru Mărginean caută o soluţie pentru a transfera o autospecială aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
Până la rezolvarea acestei situaţii solicitările petroşănenilor vor fi rezolvate de echipaje ale Ambulanţei Petroşani. Problema este oarecum delicată dat fiind faptul că şi acest serviciu are foarte puţine maşini în dotare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările