Vicepreşedintele Colegiului Medicilor din Giurgiu prins în timp ce lua mită de la un pacient

Vicepreşedintele Colegiului Medicilor din Giurgiu prins în timp ce lua mită de la un pacient

Gelu Popescu este vicepreşedinte al Colegiului Medicilor Giurgiu

Gelu Popescu, şeful Centrului Judeţean de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice Giurgiu şi totodată vicepreşedinte al Colegiului Medicilor Giurgiu a fost reţinut miercuri după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua bani de la un pacient.

Ştiri pe aceeaşi temă

Flagrantul a fost realizat miercuri, 12 iunie, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Giurgiu  şi cu sprijinul ofiţerilor Serviciului Judeţean de Informaţii şi Protecţie Internă.

Acesta a avut loc în cabinetul privat pe care medicul giurgiuvean îl deţine în Policlinică, Gelu Popescu fiind prins în timp ce primea de la un pacient 200 de lei pentru a-i favoriza eliberarea unor documente medicale.

Se pare că medicul giurgiuvean i-ar fi cerut bani pacientului pentru a-l menţine într-un grad de handicap.

Şeful Centrului Judeţean de Diabet a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu pentru comiterea infracţiunii de mită.

Gelu Popescu a fost eliberat joi, procurorii hotărând că acesta poate fi cercetat în stare de libertate însă i-au interzis să părăsească ţara în următoarele 29 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările