Patru angajaţi ai Penitenciarului Giurgiu au fost confirmaţi cu COVID-19

Patru angajaţi ai Penitenciarului Giurgiu au fost confirmaţi cu COVID-19

Penitenciarul Giurgiu

Numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 a ajuns la 4, în Penitenciarul Giurgiu. Toate cazurile sunt înregistrate în rândul angajaţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă că până vineri, 24 aprilie, au fost înregistrate patru cazuri de infectare cu coronavirus în rândul angajaţilor dela Penitenciarul Giurgiu.

„Poliţiştii de penitenciare nu au interacţionat cu persoane private de libertate, în prezent nefiind înregistrate  cazuri de îmbolnăviri în rândul deţinuţilor”, transmite ANP.

Ultimele două cazuri de îmbolnăvire fac parte din grupul de contacţi atribuit primului caz, comunicat public în data de 19 aprilie.

„Precizăm că, până la acest moment, cu excepţia celor patru cazuri de angajaţi confirmaţi COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la PenitenciarulGiurgiu.

În continuare, unitatea de detenţie aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu şi măsurile  stabilite în cuprinsul metodologiei de intervenţie a sistemului penitenciar”, mai spun cei de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Pe aceeaşi temă:

Poliţist de la Penitenciarul Giurgiu, infectat cu COVID-19. Este al doilea caz pozitiv în această închisoare

Angajaţii din penitenciare atrag atenţia: „Deţinuţii nu prea stau în celule, sunt mai liberi decât cetăţenii”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: