Autoturism ars complet. Şoferul a turat motorul pentru a putea ieşi de pe un câmp, iar vegetaţia uscată s-a aprins

Autoturism ars complet. Şoferul a turat motorul pentru a putea ieşi de pe un câmp, iar vegetaţia uscată s-a aprins

FOTO Facebook

Un autoturism a fost complet distrus într-un incendiu, marţi seară, după ce şoferul a rămas blocat cu maşina pe un câmp şi a turat motorul pentru a putea porni de pe loc. Vegetaţia de pe câmp s-a aprins de la ţeava de eşapament, iar flăcările au cuprins întregul autovehicul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc pe un câmp din apropierea localităţii Sterea, comuna Clejani, au transmis pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, care au intervenit acolo.
 
"Din spusele fiului proprietarului, acesta rămânând cu maşina înţepenit pe câmp, a turat-o (cu scopul de a o debloca) până atunci când vegetaţia din jur s-a aprins din cauza fumului şi flăcărilor evacuate pe toba de eşapament a maşinii, ulterior, fiind doar un pas până ce flăcările au cuprins autoturismul. Din fericire nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale”, a informat ISU Giurgiu.
 
Acolo au acţionat patru subofiţeri pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările