VIDEO Un tânăr şi-a pierdut minţile după ce a inhalat prenadez. A devenit extrem de violent şi a spart uşa unui apartament, urmărindu-şi tatăl

VIDEO Un tânăr şi-a
pierdut minţile după ce a inhalat prenadez. A devenit extrem de violent şi a
spart uşa unui apartament, urmărindu-şi tatăl

Jandarmii l-au audiat pe tânărul violent Foto: captură video

Jandarmii au fost nevoiţi să imobilizeze un tânăr de 26 de ani care a consumat alcool şi a inhalat vapori de prenadez, după ce acesta a pătruns cu forţa într-un apartament, distrugând tot ce i-a ieşit în cale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe1 februarie, în jurul orei 20,15, un bărbat de 52 de ani a sunat la numărul de urgenţă 112, sesizând faptul că un tânăr a intrat în apartamentul unui vecin, în vârstă de 70 de ani, invalid şi nedeplasabil, spărgându-i uşa de acces în locuinţă, cât şi uşa de la sufragerie.

Apelul a fost direcţionat de către dispeceratul secţiei 3 Poliţie Galaţi către un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de patrulare pe raza secţiei de poliţie, iar în faţa scării de bloc, jandarmii au fost aşteptaţi de către apelant, care i-a condus în apartamentul unde a avut loc incidentul.

”Din verificările efectuate la faţa locului, cât şi din declaraţiile persoanelor implicate, jandarmii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Galaţi, după ce şi-a făcut curaj consumând alcool şi inhalând vapori de prenadez, a venit  la uşa unui bătrân să ceară socoteală tatălui său, care se refugiase de aproximativ 3 zile în casa vecinului. Întrucât proprietarul apartamentului, apelantul şi tatăl tânărului, aflaţi în apartament la acel moment, nu au deschis uşa la bătăile insistente ale acestuia, tânărul a decis că se impune folosirea forţei fizice şi s-a împins în uşa de lemn până a reuşit să o spargă”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.

După ce a pătruns în apartament, tânărul aflat sub aburii prenadezului a spart şi uşa de la sufrageria proprietarului. Pentru a-l potoli, bărbatul care sunase la Poliţie l-a lovit cu o ţeavă din pexal în zona feţei. 

Tatăl agresorului, profitând de neatenţia acestuia, a plecat în fugă din apartamentul vecinului, cu fiul pe urmele lui. Jandarmii au intervenit şi l-au imobilizat, deoarece devenise agitat şi violent. În cursul audierii, tânărul a declarat că şi-a pierdut cumpătul şi a devenit violent, deoarece i s-ar fi furat mai multe bunuri din casă, fără să indice clar cine anume ar fi făcut asta.Jandarmii l-au condus pe agresor la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, unde medicul de gardă a dispus internarea, în condiţiile în care acesta prezenta un pericol pentru cei din jur. Bătrânul căruia i-a fost spart apartamentul a depus plângere la secţia de poliţie pentru distrugere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: