VIDEO Scenă aiuritoare în faţa sediului Poliţiei: doi oameni ai străzii se bat cu pumnii şi cu bâtele. Poliţiştii s-au sesizat după ce au văzut imaginile pe Facebook

VIDEO Scenă
aiuritoare în faţa sediului Poliţiei: doi oameni ai străzii se bat cu pumnii şi
cu bâtele. Poliţiştii s-au sesizat după ce au văzut imaginile pe Facebook

Foto: captură video

Două persoane fără adăpost, aflate în stare de ebrietate, îşi împart cu generozitate pumni şi lovituri cu bâtele în faţa a zeci de persoane care stăteau la coadă la instituţiile publice din incinta Poliţiei. Nimeni nu a intervenit pentru a-i despărţi pe scandalagii.

Doi bărbaţi, de 42 şi 57 de ani, s-au dat în spectacol chiar în faţa sediului Secţiei 5 Poliţie din Galaţi. Aghezmuiţi bine, indivizii, cel mai probabil persoane fără adăpost, s-au luat la ceartă şi apoi la bătaie în faţa Catedralei Arhiepiscopale, mutându-se apoi în faţa secţiei de poliţie amintite.

Cei doi s-au lovit cu pumnii şi cu bâtele până când unul dintre beligeranţi a fost ”dovedit” de adversar după câteva lovituri de pumn aplicate în zona capului. Victima a rămas întinsă pe asfalt, în timp ce adversarul său i-a luat bâta, a aşezat-o tacticos lângă un perete şi a plecat.

Toată scena s-a desfăşurat în faţa Secţiei 5 Poliţie, în faţa a zeci de persoane care stăteau la coadă la instituţiile din incinta Poliţiei. Una dintre acestea a filmat întreaga scenă, iar poliţiştii s-au sesizat abia după ce imaginile au ajuns pe Facebook.

"Ca urmare a imaginilor apărute în mediul on-line, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Galaţi s-au autosesizat şi i-au identificat pe cei doi bărbaţi implicaţi în acest incident. Este vorba despre două persoane fără adăpost, de 42 şi respectiv, 57 de ani, care se aflau sub influenţa alcoolului Aceştia au fost depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei, unde au fost sancţionaţi contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice", a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: