VIDEO Cine-i beizadeaua care se laudă la TV cu banii „sparţi“ pe băutură într-un club de fiţe din Mamaia: „Dacă ee... eşti mm... milionar, e nimic“

VIDEO Cine-i beizadeaua care se laudă la TV cu banii „sparţi“ pe băutură într-un club de fiţe din Mamaia: „Dacă ee... eşti mm... milionar, e nimic“

Bogdan Olaru din Galaţi FOTO Facebook/Bogdan Olaru

Tânărul în vârstă de 25 de ani filmat într-o stare avansată de beţie este fiul patronului firmei Pietricica SRL din Galaţi, una dintre societăţile locale de producţie şi comerţ cu materiale de construcţii. Conform datelor contabile, profitul firmei este însă departe de a fi atât de mare pe cât pretinde tânărul care „a spart” pe o stică de şampanie echivalentul salariului pe două luni al unui angajat al firmei familiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Olaru, un tânăr din Galaţi în vârstă de 25 de ani, a reuşit „performanţa” de a fi aspru taxat pe site-urile de socializare după ce a avut proasta inspiraţie să răspundă întrebărilor unui reporter care l-a abordat, în minivacanţa de 1 mai, la ieşirea dintr-un club de fiţe din Mamaia.

Tânărul este cunoscut ca un petrecăreţ (lucru relevat şi de pagina lui de facebook, pe care a şters-o în cursul zilei de 2 mai, după ce imaginile cu aventura lui de la Mamaia au devenit publice), iar în momentul în care a fost oprit de reporterul unei televiziuni naţionale era într-o stare avansată de beţie.

Iată în continuare „stenograma” interviului.

Reporter:  Bună! Văd că ai plecat cu şampania. N-ai mai apucat să o termini în club?
Bogdan Olaru (cu limba împleticită şi ţinându-se de microfon): Ăăă... rel’tiv...
R.: Ce şampanie este? Este un Moet?
B.O.: Ăăă... Un pişat!
R.: Nu vorbi urât, că n-avem voie să dăm la televizor. Cum te-ai simţit în seara asta?
B.O.: E un nimic... Adicăăăă... Dom Perignon... îmî...
R.: Cât costă o sticlă de Moet aici, în club?

B.O.: Îîîîîî... (înghite în sec) Ăăăăăă... o sută de euro e n’mic...
R.: Serios? 100 de euro? Hai, că nu e chiar nimic. Cum poţi să spui că e nimic? Poate mulţi au salariul ăsta.
B.O.: Dacă ee... eşti mm...milionar, e nimic.
R.: Eşti milionar?
B.O: Ppăi sunt! Da!
R.: Cu ce te ocupi?
B.O.: (pauză lungă) Ppăii... ar trebui să ştii...
R.: Nu. Nu ştiu. Spune-mi tu! Eu poate sunt dezinformată, îmi pare rău.
B.O.: (cu gura încleştată) Cuuu mat’rali... Cu mat’rale de construcţiiiii... Bine... Părinţii mei au făcut un imperiu la Galaţi şi...

SURSA VIDEO: ANTENA 1/ OBSERVATOR

R.: Felicitări! Asta e foarte bine! Spune-mi totuşi cum te-ai simţit în seara asta. S-a meritat să se cheltuie atâţia bani? Măcar te-ai distrat?
B.O.: Îîîî... Am cheltuit trei mii de lei... Nici mult, nici puţin. Ăăăă... E ok!
R. Te-ai distrat? A fost atmosferă?
B.O.:  Da, a mer’tat banii. Da!
R.: Un mesaj părinţilor? Că, uite, au muncit o viaţă întreagă...
B.O.:  (după o pauză) îîî... Anul trecut au f’cut... ăăăă... zece mil’oane de euro profit...îîî... Acum, anul îsta, o să facă doişpe milioane.
R.: Doamne ajută! Aşa să fie! Distracţie plăcută în continuare! Cum te cheamă?
B.O.: (clar şi răspicat) Bogdan Olaru. De la Galaţi.

Verificările făcute de reporterii „Adevărul” au scos la iveală faptul că tânărul este fiul lui Gică Olaru, asociatul unic al cunoscutei firme Pietricica din Galaţi. În ultima perioadă (după ce a făcut liceul în Elveţia şi facultatea la Bucureşti) Bogdan a fost cooptat în managementul firmei, de care chiar se ocupă.

Pe pagina lui de Facebook a fost postat zilele trecute chiar un anunţ de angajare (am reuşit să facem o captură cu el înainte ca pagina să fie ştearsă), prin care muncitorilor li se promitea un salariu lunar cam la jumătate cât suma „spartă” de tânăr într-o seară la club.

În ceea ce priveşte „imperiul” familiei şi profitul de milioane de euro, Bogdan a cam exagerat. Nu mult, ci „doar” de vreo 30 de ori. Potrivit datelor de la Oficiul Registrului Comerţului firma familiei a făcut, pe acte, un profit de 395.000 de euro în 2016.

Citeşte şi:

VIDEO O tânără a fost surprinsă cum se droga în timpul unei transmisii live. DIICOT s-a autosesizat şi caută persoanele care apar în imagini

citeste totul despre: