VIDEO Bătrână de 76 de ani salvată de pompieri cu şenilata. Femeia intrase în comă

ISU Galaţi a intervenit pentru salvarea unei femei de 76 de ani

ISU Galaţi a intervenit astăzi pentru a salva viaţa unei bătrâne din localitatea gălăţeană Nicopole (comuna Drăguşeni). Acţiunea pompierilor a fost îngreunată mult de vântul extrem de puternic, care viscolea zăpada.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii gălăţeni au avut astăzi o intervenţie dificilă  în nordul judeţului Galaţi pentru salvarea unei femei de 76 de ani din Nicopole, comuna Drăguşeni.

O porţiune din drum a fost practicabilă, dar vântul extrem de puternic, ce bătea în rafale de 60-70 de kilometri pe oră, precum şi nămeţii ce atingeau în anumite zone câţiva zeci de centimetri, i-au determinat pe reprezentanţii ISU Galaţi să folosească o şenilată pentru a-şi continua drumul către bolnavă.

De amintit este inconştienţa unor şoferi, care s-au aventurat să plece la drum în ciuda condiţiilor meteo extreme şi a faptului că maşinile nu erau dotate corespunzător pentru iarnă. Pompierii gălăţeni au folosit şenilata pentru a se deplasa prin nămeţi şi au trecut printr-o pădurice, ca să ajungă în timp util la bătrâna care intrase deja în comă.

Reprezentanţii ISU Galaţi au reuşit în cele din urmă să ajungă la locuinţa bolnavei, transportând-o la o Ambulanţă pentru a putea primi îngrijiri medicale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările