Doi copii dintr-un centru de plasament din Galaţi, molestaţi sexual de un pedofil. Ororile s-au produs într-o garsonieră

Doi copii dintr-un centru de plasament din Galaţi, molestaţi sexual de un pedofil. Ororile s-au produs într-o garsonieră

Doi copi de 11 şi 13 ani dintr-un centru de plasament din Galaţi au fost agresaţi sexual de un bărbat. Ororile s-au produs în garsoniera acestuia, într-un cartier din oraşul Galaţi. Individul a fost reţinut de Poliţie, sub acuzaţia de viol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi minori de 11 şi 13 ani se află în custodia Centrului de plasament "Dumbrava minunată" şi îl cunoşteau pe agresor. Într-una din zile, copiii au fost de acord să meargă la el acasă, într-o garsonieră din cartierul "Dunărea", unde au fost violaţi.

Surse apropiate anchetei spun că minorii abuzaţi sexual fugeau adesea din centrul de plasament şi cerşeau în pieţele din cartier. Acolo se pare că l-au şi cunoscut pe pedofil. Bărbatul s-a apropiat de ei, apoi i-a atras la el în garsonieră.

În acest caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi cere mandat de arestare pe numele pedofilului.

Totodată, instanţa este aşteptată să se pronunţe marţi, 16 noiembrie.

Vă recomandăm şi:

 

Coşmarul unui pacient mort de pneumonie: „L-au lăsat să stea pe bancă, în frig, deşi avea febră”

 

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările