Un şofer a lovit un copil şi a fugit de la locul accidentului. Victima a ajuns la Spitalul de Pediatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masina politie autospeciala Politia Romana FOTO Shutterstock
Masina politie autospeciala Politia Romana FOTO Shutterstock

Un copil de 11 ani a ajuns la spital, după ce a fot lovit de o maşină, în timp de traversa o stradă din localitatea Schela, judeţul Galaţi. Şoferul implicat în accident a părăsit locul faptei, însă a fost găsit de poliţişti câteva ore mai târziu.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 23.00, în localitatea Schela. Poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la Secţia Primiri Urgenţe a Spitalului de Copii Galaţi, s-a prezentat un minor, de 11 ani, victimă a unui accident rutier.

După verificări, poliţiştii au stabilit că, în aceeaşi zi, în jurul orei 16.40, minorul ar fi fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, în timp ce traversa strada Principală, din comuna Schela.

„Conducătorul auto implicat în accident a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie, şi a fost depistat ulterior şi testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.”, a anunţat IPJ Galaţi.

Vă recomandăm şi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO 

Un pieton a fost aruncat în aer de maşina unei şoferiţe de 24 de ani din Galaţi. Imagini cu impactul violent VIDEO

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite