Un muncitor a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. Lucra la reţeaua de canalizare dintr-o comună gălăţeană VIDEO

Un muncitor a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. Lucra la reţeaua de canalizare dintr-o comună gălăţeană VIDEO

captura video ISU

Un bărbat a decedat, sâmbătă, într-un tragic accident în localitatea Şendreni, judeţul Galaţi, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. Victima lucra la reţeaua de canalizare din sat.

Incidentul a  avut loc sâmbătă, în localitatea Şendreni, din judeţul Galaţi. Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, a fost surprins sub un mal de pământ al unui şanţ, care făcea parte din lucrările executate la reţeaua de apă potabilă din localitate.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de urgenţă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi şi SMURD. Muncitorul a fost resuscitat de echipajul medical, însă din păcate nu a supravieţuit.

Bărbatul era angajatul unei firrme din Călăraşi, care executa lucrări la reţeaua de canalizare. 

Împrejurările în care s-a produs evenimentul vor fi stabilite în cadrul anchetei. În acest caz va fi deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi face cercetări în acest caz. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările