Spectacolele de teatru despre evoluţia Universului de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi au fost reprogramate

Spectacolele de teatru despre evoluţia Universului de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi au fost reprogramate

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi Foto: arhivă Adevărul

Cele două spectacole de teatru, care ar fi trebuit să aibă loc vineri, 14 iunie, la Planetariul de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, şi care au fost anulate, au fost reprogramate pentru miercuri, 19 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul spectacol, „Istoria lumii“, va începe de la ora 15,30, iar cel de-al doilea, „Casa mea din cer“, va urma de la ora 17,30.  Spectacolele sunt organizate de Asociaţia Culturală „Georgiana Rusu” din Constanţa în parteneriat cu muzeul gălăţean şi cofinanţate de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN).

Sunt spectacole cu acces gratuit ce presupun puneri în scenă, cultural-educative, despre evoluţia Universului, care vor îmbina proiecţii video, poezii recitate de actori profesionişti, dans al unor balerine, dar şi muzică interpretată live, la instrumente mai puţin uzuale, precum duduk, mey, tigvă, daulă, xilofon, blockflote, cajon şi lăută. Primul spectacol, „Istoria lumii“, va începe de la ora 12.00, iar al doilea, „Casa mea din cer“, va urma de la ora 13,00.

Regia artistică a ambelor scenete este asigurată de Iulian Enache, scenografia creată de Lăcrămioara Dumitraşcu şi  muzica realizată de Adrian Mihai, din distribuţie făcând parte Maria Lupu, Luiza Martinescu, Nicodim Ungureanu, Cosmin Mihale şi un invitat surpriză, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Constanţa, Adrian Bîlbă.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: