Secţia Radioterapie de la Spitalul de Urgenţă, suprasolicitată, ar putea avea mai multe paturi

Secţia Radioterapie de la Spitalul de Urgenţă, suprasolicitată, ar putea avea mai multe paturi

Secţia Radioterapie, în care sunt trataţi bolnavi de cancer din mai multe judeţe, are mare nevoie de paturi

Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Urgenţă are în vedere înfiinţarea în cadrul unităţii a unui compartiment de Alergologie şi suplimentarea numărului de paturi în saloanele secţiei Radioterapie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aceste modificări vor fi făcute dacă Ministerul Sănătăţii acceptă să decaleze, de la 1 ianuarie, la 31 martie, termenul limită pentru aplicarea planului de conformare pentru păstrarea gradului 2 acordat Spitalului Clinic de Urgenţă în baza noilor criterii de clasificare. Altminteri riscăm ca Galaţiul, unul din marile oraşe ale ţării să nu mai aibă nici măcar un singur spital 2.

„Punerea în practică a cerinţelor din planul de conformare nu va putea fi încheiată până la sfârşitul anului, aşa că va fi necesar să solicităm Ministerului Sănătăţii o prelungire a perioadei de aplicare a planului de conformare aprobat odată cu clasificarea", a declarat dr. Valentin Boldea, directorul DSP Galaţi, membru în CA al Spitalului de Urgenţă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările