Român jefuit de propria soră, în plină stradă. Femeia a pus la cale furtul împreună cu o prietenă

Român jefuit de
propria soră, în plină stradă. Femeia a pus la cale furtul împreună cu o
prietenă

FOTO arhivă Adevărul

Un furt atipic a avut loc zilele trecute în oraşul italian Bologna. Victima este un român de 24 ani, căruia i-a fost furat portofelul chiar de către sora sa, în timp ce aştepta în gară.

Poliţiştii din Bologna spun că nu s-au mai confruntat cu un asemenea furt. Fapta a avut loc în gara Bologna, iar autoarea este chiar sora  păgubitului.

După ce a fost prinsă de poliţişti, femeia a declarat că, la rândul ei, a fost atacată şi nu ştie cum a ajuns portofelul fratelui său la ea.

Din primele date ale anchetei, a reieşit că femeia nu a acţionat singură, ci a fost ajutată de o conaţională. Bărbatul a depus plângere pentru furt. 

Româncele au fost prinse în urma unei acţiuni de amploare a poliţiei italiene, care a vizat prevenirea furturilor din mijloacele de transport în comun.

Cele două femei au fost reţinute şi riscă chiar să fie condamnate la închisoare cu executare, dacă păgubitul nu va renunţa la plângere.  

Nu s-a aflat deocamdată  motivul care a determinat-o pe româncă să îşi jefuiască fratele. Poliţiştii italieni suspectează că la mijloc este cel mai probabil un conflict familial.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Filmul unui jaf ca-n filme. Cum au spart patru bărbaţi casa unui milionar în euro şi au plecat cu o sumă uriaşă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările