Primăria municipiului Galaţi începe colectarea selectivă a deşeurilor în zonele de case

Primăria municipiului
Galaţi începe colectarea selectivă a deşeurilor în zonele de case

FOTO Primăria Galaţi

Acţiunea vizează străzile din municipiul Galaţi unde se realizează colectarea deşeurilor din poartă în poartă şi va fi realizată de către Ecosal Galaţi, care va prelua aceste deşeuri şi le va transporta la staţia de sortare pentru a fi ulterior reciclate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Galaţi anunţă că săptămâna viitoare va da startul acţiunii de colectare selectivă a deşeurilor în zonele de case.  

Acţiunea „Implică-te şi participă la reciclare!” vizează străzile din municipiul Galaţi unde se realizează colectarea deşeurilor din poartă în poartă. Mai exact, începând cu 2 noiembrie, gălăţenii care locuiesc în zonele cu locuinţe individuale (case) vor primi câte doi saci de culori diferite în fiecare săptămână.

Unul dintre saci va fi galben şi este destinat colectării separate a deşeurilor din plastic şi metal, iar unul albastru pentru hârtie şi carton. Distribuirea sacilor se va face împreună cu un pliant ce conţine informaţii legate de felul în care se va face colectarea selectivă.

Acţiunea va fi realizată de către Serviciul Public Ecosal Galaţi care va prelua aceste deşeuri şi le va transporta la staţia de sortare pentru a fi ulterior reciclate. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Vechile containere pentru deşeuri, înlocuite cu platforme de colectare selectivă în Bărăgan

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările