O surpare uriaşă a blocat principala intrare în oraşul Galaţi. Şoferii au de ocolit zeci de kilometri

O surpare uriaşă a blocat principala intrare în oraşul Galaţi. Şoferii au de ocolit zeci de kilometri

sursa: Cornelia Mazilu

O surpare apărută marţi dimineaţă pe DN 25 blochează una dintre principalele intrări în oraşul Galaţi. Autorităţile locale au decis restricţionarea totală a traficului rutier şi au comandat de urgenţă o expertiză geotehnică.

 

UPDATE: 10.30 Primăria municipiului Galaţi informează că în zona Tirighina se lucrează susţinut la această oră şi se estimează că în cursul după-amiezii se va putea relua circulaţia pe un singur fir.

Primăria municipiului Galaţi anunţă că, în urma surpării carosabilului din zona Tirighina, se impune restricţionarea totală a traficului rutier începând de miercuri, 17 februarie. Astfel, şoferii sunt nevoiţi să ocolească zeci de kilometri, pe la Brăila pentru a intra în oraşul Galaţi.

„S-au luat măsuri de semnalizare a zonei afectate, iar traficul rutier va fi deviat la Şendreni, sensul giratoriu de la Nalba, şi la Independenţa. Astfel, traficul greu va fi deviat pe ruta Independenţa - Slobozia Conachi - Galaţi. Altă rută ce poate fi folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone este Şendreni - Brăila – Galaţi”, a anunţat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

De asemenea, Primăria a comandat o expertiză geotehnică în regim de urgenţă şi, în funcţie de concluziile specialiştilor, se va putea estima durata restricţiilor.

„Din această cauză traseul 30 va fi suspendat până când se vor realiza reparaţiile necesare. Se va realiza o expertiză geotehnică în regim de urgenţă şi, în funcţie de concluziile specialiştilor, se va putea estima durata restricţiilor”, au transmis autorităţile.

Marţi, 16 februarie, doi poliţişti gălăţeni au fost loviţi de o maşină, în timp ce dirijau circulaţia în zonă, din cauza surpării apărută pe carosabil. Ei au ajuns la spital cu multiple leziuni. 

Vă recomandăm şi: 

Periculoasa surpare de pe Faleza din Galaţi nu a provocat doar o uriaşă cheltuială, ci şi un noian de nereguli

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările