Incubatoare pentru copiii născuţi prematur în Galaţi. Spitalul Judeţean, dotat cu noi echipamente

Incubatoare pentru copiii născuţi prematur în Galaţi. Spitalul Judeţean, dotat cu noi echipamente

Noi echipamente medicale la Spitalul Judeţean Galaţi, sursa: CJG

Un nou lot de aparatură medicală a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi. Au fost achiziţionate 17 echipamente medicale, incubatoare nou-născuţi şi monitoare fetale şi maternale, pentru secţiile de obstetrică-ginecologie şi neonatologie.

“Am reuşit în ultimii ani să schimbăm o mare parte din vechea aparatură medicală a spitalului şi să aducem echipamente noi, de ultimă generaţie. Şi anul acesta, investiţiile în aparatură medicală pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă sunt de aproximativ 10 milioane de euro”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Fotea.

Unitatea spitalicească va fi dotată în scurt timp cu un echipament modern pentru fragmentarea calculilor renali fără durere şi fără anestezie.

„Vom continua să aducem aparatură medicală performantă şi să înlocuim vechile echipamente. Astfel, în perioada următoare, spitalul va fi dotat cu un echipament modern pentru fragmentarea calculilor renali fără durere şi fără anestezie”, a adăugat Costel Fotea.

Valoarea echipamentelor medicale recent achiziţionate este de 592.324 de lei, fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.

 Vă recomandăm şi:

 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările