Dezbatere pe tema tragediei din 9/11 din Statele Unite la Universitatea ”Dunărea de Jos”. Participă consilierul politic al ambasadei SUA în România

Dezbatere pe tema
tragediei din 9/11 din Statele Unite la Universitatea ”Dunărea de Jos”.
Participă consilierul politic al ambasadei SUA în România

Foto: UGAL

Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie împreună cu Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, în parteneriat cu ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, organizează la Galaţi dezbaterea „9/11 – The Tragedy of a Nation... that changed the World”.

Ştiri pe aceeaşi temă

La eveniment sunt invitaţi David A. Schlaefer, consilier politic (ambasada SUA în România), Radu Carp (profesor dr., Universitatea Bucureşti), Cătălin Buciumeanu (analist, Centrul de Strategii Avansate) şi Oana Gheorghiu (lect. dr., Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi).

Dezbaterea este moderată de Michaela Praisler, decanul Facultăţii de Litere şi coordonatoarea tezei de doctorat a Oanei Gheorghiu - cercetare care a fost publicată în anul 2018 la editura Palgrave Macmillan cu titlul British and American Representasions of 9/11. Literature, politics and the media.

Evenimentul va avea loc pe 11 octombrie, la Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie, ora 11.00, sala AS 011.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările