Cu pistolul la supermarket. Un tânăr care avea un comportament suspect a fost reţinut de agenţii de pază

Cu pistolul la
supermarket. Un tânăr care avea un comportament suspect a fost reţinut de agenţii de pază

Foto: bundeangajat.olx.ro

Un tânăr de 18 ani este cercetat pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase după ce agenţii de pază ai unui supermarket au observat că are un comportament suspect şi l-au reţinut, chemând apoi Poliţia.

Joi, 14 ianuarie, în jurul orei 14,40, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenţii de pază ai unui supermarket, din municipiul Galaţi, au reţinut un tânăr, având un comportament suspect.

”În urma sesizării, poliţiştii au mers la faţa locului şi au stabilit că este vorba despre un tânăr, de 18 ani, din comuna Scânteieşti. La controlul corporal, asupra acestuia a fost găsit un pistol neletal, din categoria armelor airsoft, calibrul 6 mm, şi încărcătorul aferent conţinând 7 bile din ceramică”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Întrucât legea interzice purtarea fără drept a unui astfel de tip de armă neletală, în locuri publice, oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Pistoale de calibru 9 milimetri, găsite în apartamentele unor contrabandişti

Achiziţie cu cântec la Poliţia Română. 10 milioane de euro daţi pe pistoale în starea de urgenţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările