Conflict sângeros cu săbii pe o terasă din Galaţi. Atacatorii au ajuns după gratii

Conflict sângeros cu săbii pe o
terasă din Galaţi. Atacatorii au ajuns după gratii

Agresorii au ajuns după gratii, sursa: Arhivă Adevărul

Doi bărbaţi din Galaţi au ajuns după gratii, în urma unui conflict armat pe o terasă, în care s-a folosit săbii. Ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 zile, fiind cercetaţi pentru tentativă de omor şi tulburarea liniştii publice.

Scandalul a avut loc pe terasa unui restaurant din Galaţi. Un conflict spontan s-a soldat cu o bătaie sângeroasă, în care s-au folosit arme albe. Cei doi inculpaţi au lovit o persoană cu pumnii, picioarele şi cu o sabie în zona capului, provocându-i leziuni grave. Victima a ajuns în stare critică la spital. 

„Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, în ziua de 14.06.2021, în jurul orei 20.30, în timp ce se aflau pe terasa unui bar situat într-o localitate din judeţul Galaţi, în prezenţa mai multor persoane şi pe fondul unui conflict spontan, un inculpat a aplicat unei persoane o lovitură cu pumnul în zona feţei, iar alt inculpat a aplicat aceleiaşi persoane vătămate o lovitură cu sabia în zona capului, lovitură în urma căreia persoana vătămată a căzut la pământ.

În baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii au continuat să lovească victima cu sabia, cu pumnii şi picioarele, provocându-i acesteia multiple plăgi tăiate, zone excoriate, echimoze - leziuni traumatice în zone de importanţă vitală. Prin violenţa acţiunilor, inculpaţii au provocat o stare de panică persoanelor aflate în locaţia respectivă", a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

 Vă recomandăm şi: 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările