Cel mai mare parc de pe Faleza Dunării va reintra în circuitul public cu o lună întârziere. Lucrările au costat 360.000 de euro

Cel mai mare parc de pe Faleza Dunării va reintra în circuitul public cu o lună întârziere. Lucrările au costat 360.000 de euro

Lucrările la parcul Viva au început pe 3 iunie şi ar fi trebuit să dureze patru luni. Foto: Adevărul

Panglica inaugurală va fi tăiată vineri dimineaţa, atunci când vor fi organizate şi mai multe demonstraţii sportive.

Suita de evenimente care va marca inaugurarea Parcului va începe vineri, la ora 11.00, cu demonstraţii de baschet ale micilor campioni de la clubul Phoenix Galaţi. Vor urma evoluţiile sportivelor de la clubul HandbalArt şi ale skaterilor gălăţeni care, împreună cu patinatorii junior ai Clubului de hochei CSM Dunărea, vor testa noile instalaţii de skate-board şi role amplasate în Parc.

De la amiază, antrenorul Doru Dorobăţ şi entuziaştii sportului în aer liber vor susţine demonstraţii de fitness urban, folosind noile echipamente de antrenament amplasate în Parc. Festivitatea de vineri se va ]ncheia cu corul de copii Allegria care va concerta în Parcul Mazepa iar artiştii Teatrului de Păpuşi vor asigura buna dispoziţie a copiilor, părinţilor şi bunicilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările