Au început să cadă capete la Primăria Galaţi. Şeful de la Gospodărire Urbană a demisionat la cererea primarului

Au început să cadă capete la Primăria Galaţi. Şeful de la Gospodărire Urbană a demisionat la cererea primarului

Bogdan Ardean (stânga) a rezistat în funcţie doi ani şi trei luni FOTO Costel Crângan

Măsura vine ca urmare a „gospodăririi defectuoase a oraşului Galaţi”, după cum afirmă chiar primarul Ionuţ Pucheanu. În ultima vreme, pe reţelele socializare a fost un adevărat val de critici la adresa modului cum este întreţinut oraşul, principalii vizaţi de nemulţumirile contribuabililor fiind primarul şi Bogdan Ardean (şeful de la Gospodărire Urbană).

Au început să cadă capete în Primăria Galaţi după ce valul de critici la adresa modului cum este administrat oraşul a devenit din ce în ce mai mare, iar proasta întreţinere a spaţiilor verzi, a trotuarelor şi a străzilor a devenit una dintre nemulţumirile majore ale gălăţenilor.

„Având în vedere gospodărirea defectuoasă a oraşului Galaţi, primarul municipiului, Ionuţ Florin Pucheanu a solicitat, şi i-a fost remisă, demisia directorului Societăţii Gospodărire Urbană, Bogdan Ionuţ Ardean”, a precizat Primăria Galaţi.

Acesta urmează să fie eliberat din funcţie pe care o deţine, iar Consiliul de Administraţie al Societăţii Gospodărire Urbană va numi în cel mai scurt timp un director interimar pe o perioadă de 6 luni

Bogdan Ardean (37 ani) era pe funcţie de doi ani şi trei luni (din martie 2017), după ce în prealabil fusese funcţionar public la Direcţia de programe şi proiecte europene a Primăriei Galaţi, din 2009, din timpul ultimului mandat de primar al lui Dumitru Nicolae, şi până în 2013, în primul an de mandat al lui Marius Stan.
 
„Nu mi-am dorit să ajung în această situaţie limită, însă consider că la acest moment este cea mai bună decizie. Sunt de părere că performanţa se măsoară în fapte, iar acum faptele spun clar că societatea nu numai că nu performează, dar nici nu face faţă la nevoile oraşului”, a declarat Ionuţ Florin Pucheanu, primarul municipiului Galaţi. 
 
„Dincolo de prietenie, pe care o respect, binele oraşului este mai presus de orice şi nu voi face compromisuri în acest sens niciodată, indiferent despre cine ar fi vorba. Doresc în echipă oameni asumaţi, managementul nu este pentru toată lumea”, a adăugat edilul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: