Şoferul unui microbuz de transport persoane şi-a făcut de cap cu o copilă de 14 ani. A întreţinut relaţii sexuale orale şi anale cu adolescenta

Şoferul unui microbuz
de transport persoane şi-a făcut de cap cu o copilă de 14 ani. A întreţinut
relaţii sexuale orale şi anale cu adolescenta

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat din Galaţi este anchetat într-un dosar penal pentru act sexual cu un minor după ce a folosit microbuzul de transport persoane al societăţii unde lucra pentru a întreţine raporturi sexuale cu o minoră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 6 mai, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi s-a înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de act sexual cu un minor, în formă continuată (două acte materiale – 31.03.2020, respectiv 19.04.2020).

”S-a reţinut că, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, având reprezentarea şi cunoscând faptul că persoana vătămată are vârsta de 14 ani, la data de 31.03.2020, inculpatul a întreţinut cu aceasta un raport sexual oral şi anal, iar la data de 19.04.2020 un raport sexual oral în microbuzul de transport persoane aparţinând societăţii al cărei angajat era”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Pe 8 mai, procurorii l-au plasat pe individ sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările