Şofer din Galaţi, amendat pentru că transporta o canapea pe bancheta din spate a maşinii, cu uşile deschise VIDEO

Şofer din Galaţi, amendat pentru că transporta o canapea pe bancheta din spate a maşinii, cu uşile deschise VIDEO

A urcat canapea pe bancheta din spate a maşinii, sursa: captură Digi 24

Un  şofer din Galaţi a fost amendat pentru că a transportat un colet de mari dimensiuni pe bancheta din spate a unui autoturism, ţinând deschise uşile maşinii. În colet se afla, de fapt, o canapea.

Incidentul a avut loc miercuri, în apropierea unei zone comerciale a oraşului Galaţi. Bărbatul a reuşit să bage cutia de mari dimensiuni pe bancheta din spate a maşinii, dar nu a putut închide portierele. 

Cu toate acestea, el a pornit la drum, stârnind nedumerire şi confuzie printre ceilalţi şoferi, dat fiind că autoturismul şi-a dublat, practic, lăţimea şi nu mai încăpea pe o singură bandă de circulaţie.

Un echipaj de poliţie aflat în zonă a văzut transportul neobişnuit şi l-a tras pe dreapta pe şofer. Bărbatul a fost amendat de poliţişti, fiind obligat să descarce obiectul agabaritic.

Reprezentanţii IPJ Galaţi ne-au comunicat că şoferul inventiv a fost amendat cu 870 de lei pentru nerespectarea regulilor privind transportul obiectelor în/pe autovehicul. 

 


Vă recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările