30 de profesori din Galaţi, izolaţi după ce au intrat în contact cu o persoană infectată. La două licee, cursuri online

30 de profesori din Galaţi, izolaţi după ce au intrat în
contact cu o persoană infectată. La două licee, cursuri online

Foto: arhivă Adevărul

Un liceu de stat şi unul particular din Galaţi vor începe cursurile online din cauza unei persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Este vorba despre directoarea unui liceu privat care s-a infectat şi a intrat în contact cu 30 de profesori de la ambele unităţi de învăţământ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a demarat o anchetă epidemiologică şi a stabilit că 30 de profesori au participat la un consiliu profesoral condus de directoarea liceului privat ”Marin Coman” din Galaţi.

Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean, directoarea unităţii de învăţământ nu ştia că este infectată cu Covid-19, astfel că acum toate persoanele care au participat la şedinţă au devenit potenţiale purtătoare ale virusului. Este vorba despre 30 de profesori care predau la ambele licee şi care acum au fost izolaţi la domiciliu.

Din cauza situaţiei create, cursurile la liceul particular ”Marin Coman” şi la Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” se vor desfăşura doar în mediul online. Cele două licee vor desfăşura cursurile conform scenariului roşu, cel puţin până la ieşirea din izolare a celor 30 de profesori.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările