22 de utilaje de deszăpezire acţionează în Galaţi. Au fost împrăştiate 195 de tone de material antiderapant

22 de utilaje de
deszăpezire acţionează în Galaţi. Au fost împrăştiate 195 de tone de material
antiderapant

Foto: Primăria Galaţi

Serviciul Public Ecosal acţionează, la acest moment, în municipiul Galaţi pentru deszăpezire cu 12 tractoare cu lamă şi perie, opt sărăriţe şi douămotocultoare cu perie de un metru lăţime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două motocultoare acţionează pentru deszăpezirea trotuarelor străzilor Brăilei şi Domnească, urmând să intervină şi pe cele de pe Siderurgiştilor, H. Coandă şi nu numai.

Până în prezent, au fost împrăştiate 195 de tone de material antiderapant. Intervenţia angajaţilor Serviciului Public Ecosal a început azi-noapte, la ora 2,00. În intervalul 2,00 – 6,00, cele opt sărăriţe au împrăştiat 78,54 de tone de material antiderapant, iar de la ora 6,00 şi până în prezent – 117,04 tone de material antiderapant.

Primăria municipiului Galaţi le pune la dispoziţie cetăţenilor numărul de telefon al Comandamentului de Deszăpezire – 0747 061 196 - la care pot suna în orice moment pentru sesizări, recomandăr, întrucât se asigură permanenţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările