Ziua Mondială a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la bibliotecă

Ziua Mondială a Persoanelor  Vârstnice, sărbătorită la bibliotecă

Vârstnicii au mai luat contact cu Biblioteca

Pe 1 octombrie, la ora 10.00, Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu" Vrancea găzduieşte o întâlnire a membrilor Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sub îndemnul „Nimeni nu este prea bătrân pentru a merge la bibliotecă", programul acestei zile va cuprinde şi o prezentare a cursurilor de Povestiri Digitale şi de iniţiere IT pentru vârstnici organizate la Centrul de Formare al bibliotecii.

Cursurile gratuite au avut loc sub îndrumarea a două bibliotecare, Margareta Tătăruş şi Nicoleta Oprişan, care dincolo de pregătirea lor de formatori au legat adevărate prietenii cu seniorii.

„Servind intereselor de educaţie, cultură şi formare ale comunităţii, prin însăşi misiunea sa, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu" Vrancea şi-a propus ca prin aceste servicii adresate seniorilor să creeze un liant între generaţii şi să demonstreze că niciodată nu este târziu să înveţi ceva nou", se precizează într-un comunicat de presă al Bibliotecii Judeţene.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările