Zeci de percheziţii în Vrancea, Bacău şi Suceava. Vizată, o reţea de contrabandişti de ţigări şi trafic de migranţi în Marea Britanie

Zeci de percheziţii în Vrancea, Bacău şi Suceava. Vizată, o reţea de contrabandişti de ţigări şi trafic de migranţi în Marea Britanie

Acţiunea este realizată de DIICOT

Zeci de percheziţii sunt în desfăşurare, joi dimineaţă, la locuinţele unor persoane bănuite că făceau contrabandă cu ţigări şi trafic de migranţi. Astfel, în timpul transporturilor de ţigarete, persoanele preluau şi imigranţi pe care îi ajutau să intre ilegal în Marea Britanie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii DIICOT din Vrancea, alături de poliţişti din cadrul SCCO Vrancea, fac 41 de percheziţii, în Vrancea, Bacău şi Suceava.

Sunt vizaţi membrii unei reţele care acţiona în Marea Britanie. 

Ei sunt  suspectaţi că achiziţionau ţigări de contrabandă pe care le transportau în Marea Britanie, unde le vindeau pe piaţa neagră. În timpul transporturilor, pe teritoriul altor state europene, ei preluau şi migranţi pe care îi transportau ilegal în Marea Britanie.

La percheziţii au fost găsite cantităţi considerabile de ţigări de contrabandă şi sume mari de bani în lire sterline şi euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările