VIDEO Misiune aproape imposibilă pentru salvarea unui cal în satul publicistului Ion Cristoiu. Cum s-a terminat operaţiunea contracronometru

VIDEO Misiune aproape imposibilă pentru salvarea unui cal în satul publicistului Ion Cristoiu. Cum s-a terminat operaţiunea contracronometru

Calul a fost salvat

Întâmplarea a avut loc mbătă după-amiază, în comuna vrânceană Boloteşti, satul Găgeşti, iar la ea au particpat pomperii militari şi civili din Vidra şi Boloteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ghinionul a fost aproape să se abată sâmbătă asupra unei familii din satul Găgeşti, comuna Boloteşti.  Deşi soarta nu a fost generoasă cu ea, singurul animal cu care îşi căştigă existenţa, calul, a căzut într-un puţ adânc de vreo 2 m şi cu diametrul de 1 m.

Necazul s-a întâmplat în jurul orei 17:50. Când au văzut calul blocat în groapă, oamenii, au sunat la 112.

"La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra. Pompierii au fost sprijiniţi de SVSU Boloteşti, care a acţionat cu un buldoexcavator. Cu ajutorul furtunelor din dotarea autospecialei de pompieri, forţele de intervenţie au reuşit, după aproximativ 40 de minute,  să extragă calul teafăr şi nevătămat. Părinţii le-au mulţumit pompierilor că le-au salvat calul şi s-au bucurat că pot, şi de acum încolo, să le asigure puţinul necesar traiului de zi cu zi celor trei copilaşi", potrivit ISU Vrancea.

Mai citiţi şi:

Un pui de căprioară, alergat de câini, salvat de jandarmi în comuna Modelu

Un cal care căzuse într-o groapă, salvat de pompierii din Urziceni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: