Un cvartet de clarinete din Italia deschide Stagiunea camerală a Ateneului Popular

Un cvartet de clarinete din Italia deschide Stagiunea camerală a Ateneului Popular

Spectacolul va avea loc joi seara

Joi,  24 septembrie, ora 19,00, în deschiderea  Stagiunii Camerale 2015 – 2016 a Ateneului Popular,  va avea loc un recital cameral al cvartetului de clarinete Clarinarmonia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cvarterul de clarinete Clarinarmonia este o formulă   camerală din ce în ce mai mult uzitată alcătuită de această dată din trei muzicieni italieni ce urmează o perioadă de trainership prin programul Erasmus Plus şi din îndrumătorul lor, un muzician care este şef de partidă în Orchestra Teatrului Nae Leonard şi membru al Orchestrei de cameră Unirea

Cei trei tineri italieni, Lucrezia Orlando, Francesco Calabrese si Angelo Porfido sunt muzicieni licentiati, care in acest moment sunt studenti la cursurile de Master la clasa  Antonio Tinelli la Conservatorul “Egidio Romualdo Duni” din Matera.
 
Programul recitalului cuprinde lucrări de Antonio Vivaldi, Georges Bizet, Rimski Korsakov,  Jules Massenet,  Carl Maria von  Weber, Astor Piazzolla şi  Henry Mancini.     

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările