Românul care la doar 24 de ani are deja două crime la activ. Pe a doua a comis-o în închisoare, cu mâinile goale

Românul care la doar 24 de ani are deja două crime la activ. Pe a doua a comis-o în închisoare, cu mâinile goale

Penitenciarul Focşani

Prima crimă s-a petrecut în 2017, când tânărul abia împlinise 20 de ani. Ajuns după gratii cu o pedeapsă de 11 ani, condamnatul a mai săvârşit o crimă, în 2020, ucigând cu pumnii un coleg de detenţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 24 de ani, din judeţul Buzău, încarcerat la Penitenciarul Focşani din anul 2017, a fost trimis în judecată pentru un omor comis în timpul detenţiei în luna februarie a acestui an.

Deţinutul avea de ispăşit o pedeapsă de 11 ani, tot pentru omor, faptă comisă în anul 2017.  Pe 23 februarie, în timp ce se afla în celulă, el a intrat în conflict cu un coleg de cameră. O altercaţie scurtă, în care buzoianul şi-a redus la tăcere definitivă victima, tot un tânăr, în vârstă de 30 de ani.

Din doi pumni, unul în tâmplă şi altul în bărbie, partenerul de celulă a fost trimis în lumea umbrelor, medicii sosiţi la faţa locului neavând ce face decât să constate decesul.

La audieri, agresorul  şi-a recunoscut fapta, menţionând că l-a bătut pe colegul său într-un motiv de furie, fără să se gândească la urmările tragice. La vremea respectivă, la Penitenciarul din Focşani  s-a declanşat şi o anchetă administrativă, mai ales că cei doi deţinuţi implicaţi în eveniment  ispăşeau o pedeapsă în regim de maximă securitate. 

În ceea ce priveşte victima,  este vorba despre un recidivist cu state vechi, atât în România, cât şi în străinătate. El fusese închis după ce anul trecut a bătut două cadre medicale la spitalul din Focşani, unde a fost o vreme internat. Dosarul omorului din Penitenciarul Focşani se va judeca la Tribunalul Vrancea.

CITIŢI ŞI:

Crimă într-o comună din Vrancea. Un bărbat a fost omorât în bătaie de partenerul de pahar

Cum s-a dat de gol un criminal deosebit de periculos „reuşind“ să rezolve un caz care dădea bătăi de cap poliţiştilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: