Primarul din Panciu îşi îndulceşte electoratul feminin din bani publici. Câte ecleruri a comandat edilul de 8 Martie

Primarul din Panciu îşi îndulceşte electoratul feminin din bani publici. Câte ecleruri a comandat edilul de 8 Martie

Primarul din Panciu are experienţă în a le face surprize femeilor

Comanda a şi fost lansată pe site-ul specializat de licitaţie publică, urmând a fi onorată în preajma sărbătorii dedicate femeilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziua de 8 martie va fi una cu gust dulce pentru aproximativ 1.000 de femei din Panciu, practic o treime din populaţia feminină  a oraşului. Asta pentru că primarul urbei, social democratul Iulian Nica, le-a pregătit doamnelor şi domnişoarelor o surpriză chiar cu ocazia Zilei de 8 martie, când se sărbătoreşte femeia.

Edilul intenţionează să le invite pe reprezentantele sexului frumos la un spectacol organizat la Casa de Cultură din oraş, eveniment care se va încheia "apoteotic", cu împărţire de flori şi prăjituri.

Pentru acest eveniment, Primăria a făcut o achiziţie directă privind cumpărarea a 1.000 de ecleruri, pentru preţul de 4,59 de lei bucata. Întreaga comandă costă 4.590 de lei, iar firma care se va ocupa de livrarea eclerurilor este Ovisan Incomex SRL, respectiv  Coferătia Monique din Focşani. Edilul spune că în realitate comanda este mai mică.

"Vor fi 600 de ecleruri, nu 1.000. Probabil s-a încurcat treaba la serviciul de achiziţii, pentru că s-au comandat şi 1.000 de mărţişoare şi de aici s-a crezut că şi prăjiturile vor fi în acelaşi număr. Este o tradiţie a noastră de mai mulţi ani, ca după spectacol să dăm doamnelor câte un ecler. Preţul este foarte bun, pentru că la cofetărie o astfel de prăjitură costă 8 lei. Deocamdată, nu ştiu unde va avea loc spectacolul, ne-a declarat Iulian Nica. Primarul din Panciu.

Tot de la aceeaşi cofetărie, edilul a comandat şi 45 de torturi care vor fi înmânate cuplurilor care au împlinit 25 de ani sau 50 de ani de căsătorie, achiziţia costând 2.435 de lei.

Primarul din Panciu este recunoscut în judeţ pentru campania de imagine pe care şi-o face cu bani de la bugetul local. În fiecare toamnă, acesta împarte rechizite tuturor elevilor din oraş, pe care le pune într-o sacoşă pe care şi-a imprimat numele, dar şi numărul de telefon mobil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: