Primarul în exerciţiu al Focşaniului a votat pentru continuarea proiectelor începute

Primarul în exerciţiu al Focşaniului a votat pentru continuarea proiectelor începute

Cristi Valentin Misăilă

Cristi Valentin Misăilă a votat duminică la secţia din Focşani unde este arondat, acesta precizând că este o zi importantă pentru oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul PSD Cristi Misăilă, care candidează pentru un nou mandat în funcţia de edil al municipiului Focşani, a venit la vot în jurul prânzului, alături de soţia sa, Lucreţia. 

Primarul a votat la Grădiniţa Nr. 13 iar la ieşirea de la urne ea spus că îţi doreşte să continue proiectele începute.

“Am votat pentru continuitate, am votat pentru prosperitate şi am votat în primul rând pentru ca Focşani să aibă parte de cele mai bune proiecte, proiecte deja începute pe care dorim să le ducem la bun sfârşit  pentru ca Focşani să devină Focşani acasă", a spus edilul Misăilă.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Candidaţii Alianţei USR PLUS la Primăria şi Consiliul Local Focşani au votat pentru un oraş în care merită să trăieşti

VIDEO Ministrul Lucrărilor Publice, candidat la Primăria Focşani, a votat. Ion Ştefan:  "Îmi doresc ca 27 septembrie să fie o dată istorică pentru Vrancea"

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările