Preot, îndemn la vaccinare după ce finul său a murit de COVID-19. „Dumnezeu se descoperă şi prin ştiinţă”

Preot, îndemn la vaccinare după ce finul său a murit de COVID-19. „Dumnezeu se descoperă şi prin ştiinţă”

Preotul Valeriu Roscan s-a vaccinat şi îndeamnă şi credincioşii să o facă FOTO facebook Valeriu Roşcan

Totodată, întreaga familie a finului preotului, soţie, copii, părinţi,  a fost infectată şi se află în izolare la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preotul Valeriu Roşcan, paroh la biserica din satul Dragosloveni, comuna Dumbrăveni, poate fi considerat în această perioadă de pandemie mondială un model pentru restul slujitorilor bisericilor din întreaga ţară.

Preotul, care este vaccinat, face apel la populaţie să meargă şi să se imunizeze,  ca singura modalitate de protecţie în faţa pandemiei de coronavirus.

Acesta a povestit despre drama prin care trece familia finului său, care a murit din cazua coronaviruslui la vârsta de doar 42 de ani.

“Acest virus nenorocit mi-a luat de lângă mine unul dintre finii mei iubiti, la doar 42 de ani, un om voinic, plin de viata şi optimism..., care în urma infectării cu acest Covid 19,in doar 10 zile, l-a smuls  dintre noi,...,ducându-l spre o groapa în  pământ rece şi întunecat! Cu atât mai grav este ca soţia lui(fina), copilul(finul cel mic), părinţii lui, cât şi fratele lui sunt infectati şi suferinzi! Ce tragedie! ..., toată familia infectata,..., el (finul) la morga..., încă nu se ştie când are loc înmormântarea, pentru ca toţi din familie sunt bolnavi.... Este o adevarată tragedie...
Sfatul meu,...., dacă avem la îndemână vaccinul care este singura varianta de a ne ocroti, uzaţi de el! Nu lăsaţi ca  astfel de tragedii sa se mai repete! Vaccinaţi-va! Păziţi-va! Rugaţi-vă! Dumnezeu, se descoperă şi prin ştiinţă! Dumnezeu sa te aibă în paza Sa, Elvis!”, a scris preotul pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările