PNL Focşani intră sub zodia lui Norocel.  Liberalii au schimbat trei preşedinţi în ultima lună

PNL Focşani intră sub zodia lui Norocel.  Liberalii au schimbat trei preşedinţi în ultima lună

Cătălin Toma, preşedintele PNL, şi Norocel Stroe, preşedinte PNL Focşani

Biroul Politic Judeţean al PNL Vrancea a desemnat o nouă conducere interimară, după ce în prealabil, în ultima lună, au mai fost schimbaţi doi preşedinţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Norocel Pompiliu Stroe este noul preşedinte al PNL Focşani, desemnare care s-a făcut de către Biroul Politic Judeţean al PNL Vrancea.

Din 7 iulie şi până astăzi, la conducerea organizaţiei locale Focşani s-au perindat nu mai puţin de trei preşedinţi, ca urmare a certurilor şi tensiunilor  între membri. Mai întâi, pe 7 iulie, s-a hotărât schimbarea lui Cristi Bălosu, preşedinte al PNL Focşani timp de şapte luni, locul său fiind luat de Ion Ştefan, care a candidat la funcţia de primar al municipiului Focşani şi a pierdut în faţa alesului PSD.

La nici o săptămână, Ion Ştefan a fost lăsat fără funcţie şi ulterior a renunţat şi la mandatul de ales local, principalul reproş fiind că l-a girat în funcţia de secretar general al PNL Focşani pe Ionuţ Filimon, consilier local la rândul său.

Filimon a fost ulterior exclus din partid pentru vina de a fi ascuns faptul că în trecutul său a avut oarece probleme penale, ignorând astfel statutul partidului, fapte pe care alesul le-a negat permanent. Acest lucru a împărţit filiala în două tabere, pentru liniştirea apelor fiind chemată în Vrancea chiar copreşedinta PNL, Alina Gorghiu.

Interimar la Focşani a fost numit  preşedintele organizaţiei judeţene, Cătălin Toma, care a stat în această funcţie până miercuri, 17 august, când partidul l-a desemnat în funcţie pe Norocel Pompiliu Stroe.


Noul preşedinte este membru al PNL de doar un an şi activează în domeniul afacerilor, deşi este absolvent de Teologie şi al Facultăţii de Sociologie. Acesta şi-a propus ca obiectiv principal în perioada strângerea rândurilor partidului pentru alegerile naţionale.

”Vrem să obţinem rezultate cât mai bune la alegerile parlamentare”, a susţinut noul şef al liberalilor focşăneni, Norocel Pompiliu Stroe.

În plus, în structurile de conducere au fost promovaţi o serie de persoane cunoscute sau mai puţin cunoscute. Costică Trifan este noul secretar general, iar în noua echipă de conducere a PNL Focşani se mai regăsesc oamenii de afaceri Gheorghe Stan şi Liviu Macovei, medicul Gabriel Negoiţă, avocatul Gabriel Nicolae.

”Ne dorim o revigorare a organizaţiei municipale şi avem nevoie de oameni puternici, credibili, cu idei constructive. Lumea aşteaptă o schimbare de la noi şi oameni care să nu creeze conflicte şi să respecte interesele cetăţeanului”, a declarat preşedintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: