O ambulanţă care transporta un bolnav în comă la spitalul din Iaşi, implicată într-un  grav accident pe E85. Patru persoane au fost rănite

O ambulanţă care transporta un bolnav în comă la spitalul din Iaşi, implicată într-un  grav accident pe E85. Patru persoane au fost rănite

Accidentul a avut loc la Adjud FOTO: Claudiu Chiriac

În ambulanţă se aflau trei persoane, iar bolnavul a fost preluat de altă ambulanţă. Sensul Adjud-Bacău a fost blocat, circulându-se alternativ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri seară pe E85, în eveniment fiind implicată şi ambulanţa care transporta un pacient în stare de comă la spitalul din Iaşi. Este vorba despre bărbatul de 37 de ani, grav rănit în accidentul de miercuri după-amiază de la Focşani, care a fost dus iniţial la Terapie -Intensivă la Focşani iar din cauza stării grave medicii au decis transferul la Iaşi.

Potrivit poliţiei, şoferul unei maşini nu a dat prioritate ambulanţei la ieşirea de pe DN11 A, în Adjud, iar cele două maşini s-au ciocnit.

Patru persoane au fost rănite. La faţa locului au acţionat pompierii din Adjud, cu o maşină de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere. Bolnavul care se afla în comă a fost preluat de o altă ambulanţă şi dus la Iaşi. Şoferul ambulanţei a scăpat nevătămat, în vreme ce asistentul a fost rănit, refuzând însă transportul la spital.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: