Mansarda unui bloc vecin cu pompierii, distrusă parţial într-un incendiu

Mansarda unui bloc vecin cu pompierii, distrusă parţial într-un incendiu

Incendiu a fost stins de pompieri

3 echipaje cu 2 autospeciale de stins incendii şi 1 autospecială de lucru la înălţime din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au acţionat pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la mansarda unui bloc de pe strada George Coşbuc din municipiul Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, s-a constatat că incendiul se manifesta la nivelul podului mansardei de la etajul al III-lea al blocului de locuit, cu degajări mari de fum.

Locatarii din apartamentele situate pe aceeaşi scară cu locuinţa de unde a izbucnit incendiul s-au autoevacuat de la primele semne de fum şi, din fericire, nimeni nu a fost rănit. În urma incendiului au ars  podul mansardei confecţionat din lemn căptuşit cu carton bituminos pe o suprafaţă de 20 mp, diverse materiale textile şi obiecte de mobilier dintr-o încăpere.

„Datorită intervenţiei operative, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, salvându-se astfel celelalte încăperi şi apartamentele învecinate. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui echipament de iluminat electric amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile”, a precizat lt. Cristian Duţă, purtător de cuvânt ISU Vrancea.

Mai puteţi citi:

Un bărbat din Focşani a murit dimineaţă carbonizat în propria casă, în urma unui incendiu

12 chilii din incinta Mănăstirii Vărzăreşti, arse într-un incendiu provocat de o candelă aprinsă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările