Hoţii îşi fac de cap în Focşani, poliţia răspunde cu lozinci

Hoţii îşi fac de cap în Focşani, poliţia răspunde cu lozinci

Bărbatul căutat de poliţie pentru jaful de la bancă este de negăsit FOTO: IPJ Vrancea

Cunoscut ca un oraş liniştit, Focşaniul a devenit în ultimele două săptămâni ţinta unor jafuri cărora oamenii legii nu le-au găsit nici până astăzi rezolvare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cel mai grav dintre ele, este vorba de un atac armat la o unitate bancară, pe data de 10 februarie, metodă de care nu s-a mai auzit până acum în oraş, de unde hoţul a plecat cu bani (aproximativ 2000 de lei).

În acest caz, poliţiştii au făcut şi o confuzie regretabilă, un bărbat nevinovat fiind săltat de pe stradă şi agresat de poliţiştii care erau convinşi că el este autorul jafului.

Nici până astăzi oamenii legii nu au reuşit să dea de cap cazului, rămas cu autor necunoscut, deşi mai multe persoane au fost chemate pentru audieri.

Un alt caz de referă la o femeie tâlhărită la un bancomat din Cartierul Sud, în timp ce-şi scotea bani.
Datorită prezenţei de spirit, femeia a reuşit să-şi recupereze banii, dar tâlharul a dispărut fără urmă, strecurându-se printre blocuri.

Totodată, două supermarket-uri au fost sparte şi s-au furat din ele diverse produse şi obiecte, în special ţigări, băutură şi alimente.

În toate situaţiile există filmări de pe camerele de supraveghere, dar infractorii nu au fost prinşi.

Poliţiştii spun că este o perioadă mai delicată, dar se caută indicii pentru prinderea indivizilor.

La ultima şedinţă a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, IPJ Vrancea şi-a prezentat diceţiile de acţiune pentru anul acesta.

"Inspectoratul de Politie Judeţean Vrancea va întreprinde în anul 2015 măsuri care să ducă la construirea unui sistem eficient de ordine şi siguranţă publică, orientat proactiv către noile nevoi de securitate si in serviciul cetăţenilor", se arată în informarea ATOP.

Mai puteţi citi:

Cartierul Sud, raiul tâlharilor. Angajata unei brutării, deposedată de banii din vânzarea covrigilor. Luni seara o altă femeie a fost jefuită la bancomat

Este a doua faptă de acest gen care se întâmplă la interval de numai o zi în Cartierul Sud, după ce luni seara o altă femeia a fost atacată în faţa unui bancomat.

Ca-n vestul sălbatic. Jaf armat în plină zi la sediul unei bănci din Focşani

Sediul Raiffeisen Bank, de la Ceasul Rău, a fost sub teroare, după ce un individ înarmat şi cu cagulă a intrat în incinta unităţii şi a plecat cu o sumă de bani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările