FOTO VIDEO Cum a fost la nunta lui Cristi Misăilă, primarul Focşaniului. Marian Oprişan a ales altă sindrofie

FOTO VIDEO Cum a fost la nunta lui Cristi Misăilă, primarul Focşaniului. Marian Oprişan a ales altă sindrofie

Mirele Cristi Misăilă şi mireasa Lucreţia Dumbravă

Edilul municipiului Focşani, Cristi Misăilă (PSD), s-a căsătorit sâmbătă seara cu Lucreţia Dumbravă, o angajată a Consiliului Judeţean Vrancea, care în trecut a avut o relaţie şi cu liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, şef al Consiliului Judeţean Vrancea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristi Valentin Misăilă şi Lucreţia Dumbravă şi-au unit sâmbătă destinele, după o relaţie de dragoste care durează de ceva timp.

Cuplul a fost năşit de unul dintre cei mai bogaţi români, miliardarul Ioan Niculae, care este şi patron al Clubului de Fotbal Astra Ploieşti, iar nunta a avut loc la popasul Dumbrăviţa, un local aflat într-o pădurice, la câţiva kilometri de Focşani.

Printre invitaţi la nuntă s-au aflat numeroşi angajaţi din Primăria Focşani, şefi de instituţii publice, consilieri locali, oameni de afaceri, dar şi prefectul Sorin Hornea.

Marian Oprişan nu a fost prezent la eveniment, acesta plecând direct de la Neptun, de la şedinţa PSD, la o altă nuntă din Vrancea, la Panciu, la o importantă colegă de partid, afacerista Elena Stoica, care şi-a căsătorit băiatul.

Meniul de la nunta primarului Crsiti Misăilă a fost unul diversificat, în meniu regăsindu-se scoicile, caracatiţa, fructe de mare, icre negre, raţă, peşte.

Atmosfera a fost întreţinută de Ansamblul Folcloric ”Ţara Vrancei”, Nico, Pepe şi de o formaţie de muzică de petrecere.

Cristi Misăilă are 43 de ani şi a mai fost căsătorit o dată, din prima relaţie având două fete.

Lucreţia Dumbravă are 50 de ani şi la rândul ei a mai trecut prin experienţa unei căsnicii, când a fost măritată cu şoferul lui Marian Oprişan, având din acea relaţie o fiică, la rândul ei căsătorită cu şeful Poliţiei Locale, Dorian Alecsandrescu, „uns“ în această funcţie în mandatul primarului Misăilă.

Edilul Misăilă şi-a anunţat subalternii că şi-a prelungit cu încă o săptămână concediul de odihnă, până pe 10 septembrie, cel mai probabil urmând să plece într-un voiaj de nuntă.

 

Imagini din aceeasi galerie
  • Marian Oprişan şi Angel Tîlvăr au mers la altă nuntă, la Panciu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: