Fiica poliţistului vrâncean înghiţit de apele Siretului: „Eroul meu mi-a ordonat să respir în timp ce mă salva. Asta îl implor eu acum. Să respire!“

Fiica poliţistului vrâncean înghiţit de apele Siretului: „Eroul meu mi-a ordonat să respir în timp ce mă salva. Asta îl implor eu acum. Să respire!“

Cms. şef. Tomiţă Lazăr, alături de fiica sa Mariana, pe care a salvat-o de la înec  FOTO: Facebook

Mariana Lazăr, fiica cea mică salvată de la înec de tatăl ei, cms. şef Tomiţă Lazăr, speră încă la o minune dumnezeiască în privinţa tatălui ei, care nu a fost găsit nici până în prezent în apele Siretului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au trecut două zile şi două nopţi de la dispariţia în râul Siret a cms. şef. Tomiţă Lazăr, şeful Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea, care a fost înghiţit de apele Siretului în timp ce o salva pe fiica sa, iar trupul acestuia nu a fost găsit.

Elicopterul trimis şi astăzi de Inspectoratul General de Aviaţie a survolat pe o lungime destul de mare râul, fără însă un rezultat.

În timpul acesta, fiica cea mică a poliţistului, Mariana Lazăr, continuă să spere că tatăl ei este în viaţă.

Pe pagina sa de Facebook, zeci de persoane i-au trimis mesaje de susţinere, altele de condoleanţe, însă mezina familiei Lazăr refuză să conceapă că tatăl ei nu mai este în viaţă. În răspunsurile la mesaje, Mariana Lazăr relatează şi episodul legat de salvarea sa de la înec.


“Eroul meu mi-a ordonat să respir în timp ce mă salva. Asta îl implor eu acum! Să respire!!! Să fie pe un mal şi să respire!!! Încă sper să fie în viaţă şi am mare încredere în Dumnezeu!!”, scrie tânăra. Într-un alt răspuns, fata poliţistului erou menţionează: “Tatăl meu este în viaţă! Sper din tot sufletul asta”.

  Reamintim că Tomiţă Lazăr, în vârstă de 54 de ani, şeful Serviciului pentru Acţiuni Speciale, este dat dispărut de duminică seara, după ce acesta a fost „înghiţit” de apele râului Siret.

Poliţistul se afla duminică după-amiază, cu familia, la un picnic în zona unei balastiere din comuna Bilieşti. Fiind o vreme caniculară, fiica cea mică a sa, Mariana, în vârstă de 24 de ani, a intrat în apă să se răcorească, deşi nu ştia să înoate.

Observând că fata se află în pericol, comisarul şef Lazăr a intrat în apă după ea, reuşind să o împingă spre mal. Poliţistul nu s-a mai putut salva, fiind tras în apă de curenţii puternici care se creează în acea. Oamenii aflaţi pe marginea apei au reuşit doar să preia fata şi să o scoată la mal, însă poliţistul a fost luat de curenţi.

Pompieri, poliţişti, jandarmi, scafandri îl caută de aproape 48 de ore pe unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti vrânceni.

Mai citiţi:

Comisarul-şef Tomiţă Lazăr, şeful poliţiştilor de la Intervenţii Rapide, „înghiţit“ de apele Siretului.  Ofiţerul este căutat de scafandri

Poliţistul vrâncean care a plătit cu viaţa salvarea fiicei sale de la înec, de negăsit în apele Siretului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: