Cu ce utilaje de curăţenie se mai laudă Primăria Focşani. Noile echipamente vor înlocui măturătorii

Cu ce utilaje de curăţenie se mai laudă Primăria Focşani. Noile echipamente vor înlocui măturătorii

Utilaj pentru curăţarea străzilor

Potrivit municipalităţii, în dotarea CUP Salubritate au intrat recent două utilitare pentru curăţenia stradală, fiind anunţate şi alte investiţii.

Ştiri pe aceeaşi temă


Două utilaje de capacitate mare pentru curăţenia stradală au intrat în dotarea CUP Salubritate Focşani, operatorul care se ocupă de curăţenia în oraş.

Cele două maşinării sunt prevăzute cu echipamente de măturat şi de aspirat praful şi eventuale gunoaie, iar acestea pot fi folosite în zonele pietonale, în parcări.

“În plus, datorită dimensiunilor mici şi a furtunului de aspiraţie puternic, maşina este ideală pentru trotuare şi zone greu accesibile, fiind un produs conceput eficient, ecologic, solid, uşor de manevrat şi întreţinut. Această maşină de măturat este construită pentru a fi imediat utilizabilă şi fără o pregătire specială. Butoanele sunt intuitive, activate electric şi uşor de accesat. În plus, sistemul de colectare a deşeurilor se bazează pe o pungă de plastic de 110 litri. Pentru a eficientiza acţiunile de curăţenie şi pentru a acoperi cât mai multe zone din oraş, urmează, pentru anul viitor, achiziţionarea a încă două astfel de utilaje şi alte patru de dimensiuni mari”, potrivit unui comunicat postat pe pagina de Facebook a Primăriei Focşani.

“Îmi doresc să eliminăm cât mai mult munca fizică şi să intervenim mecanizat, în ceea ce înseamnă curăţenia în oraş, adică măturatul stradal, aleilor şi trotuarelor”, spunea în urmă cu aproape o lună primarul Cristi Misăilă.

Edilul spune că această creştere a randamentului va duce şi a redimensionarea personalului, ceea ce înseamnă că vor fi angajaţi care îşi vor pierde locul de muncă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările