Calificare istorică în turul III al Cupei EHF pentru echipa de handbal a Focşaniului. Urmează un adversar dificil

Calificare istorică în turul III al Cupei EHF pentru echipa de handbal a Focşaniului. Urmează un adversar dificil

Echipa de handbal s-a calificat în turul 3

Ambele meciuri câştigate de CSM Focşani 2007 au avut loc sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Focşani, în prezenţa unui numeros public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Handbaliştii de la CSM Focşani 2007 au reuşit în weekendul care a trecut o performanţă istorică. Calificaţi în premieră într-o competiţie internaţională, Cupa EHF, ca urmare a locului 5 ocupat în prma ligă de handbal, jucătorii din Focşani au reuşit să acdeadă în turul trei al competiţeii. Ei au câştigat ambele meciuri 35-27 şi 33-26 în faţa echipei luxemburgheze Handball Kaerjeng.

Ambele meciuri s-au disputat la Sala Polivalentă din Focşani, în urma acordului dintre cele două cluburi.

CSM Focşani 2007 va întâlni în turul trei o echipă mult mai titrată decât formaţia din Luxemburg, lucru care va fi cunoscut luni, 25 octombrie.

"Astăzi va avea loc tragerea la sorţi în urma căreia CSM Focşani îşi va afla adversara în turul al treilea. În prima urnă au fost repartizate alte două echipe din România, Minaur Baia Mare şi Potaissa Turda, în timp ce CSM Focşani va fi extrasă din urna a doua", potrivit FRH.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările