Poliția e în alertă după ce un deţinut periculos a evadat de la Penitenciarul din Craiova

Poliția e în alertă după ce un deţinut periculos a evadat de la Penitenciarul din Craiova

Aşa arată deţinutul care evadat astăzi din penitenciarul Pelendava

Poliţiştii din judeţul Dolj sunt în alertă după ce astăzi, la prânz, un deţinut de la Penitenciarul Pelendava din Craiova a evadat. Bărbatul era condamnat pentru tâlhărie şi ajunsese la Pelendava în martie, anul acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, au fost organizate mai multe filtre pentru prinderea puşcăriaşului care a evadat. Numele bărbatului este Eusebiu Grumeza.

„Lucra împreună cu un număr de 5 persoane private de libertate la introducerea în magazii a unei cantităţi de cereale, la punctul de lucru deservire, sub supravegherea unui agent supraveghetor. Persoana privată de libertate Grumeza Eusebiu a solicitat permisiunea de a-şi satisface necesităţile fiziologice, iar după aproximativ 5 minute agentul supraveghetor a constatat lipsa deţinutului de la spaţiul special amenajat ca toaletă“, a precizat inspectorul Leonard Voicilă, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Pelendava.

Grumeza executa, din martie anul acesta, o pedepsă de 4 ani şi 8 luni, în regim semideschis, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.


Vom reveni cu amanunte!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările