UPDATE Plan Roşu de intervenţie la Daneţi, în judeţul Dolj. 14 elevi au ajuns la trei spitale din Craiova cu simptome care sugerează o intoxicaţie

UPDATE Plan Roşu de intervenţie la Daneţi, în judeţul Dolj. 14 elevi au ajuns la trei spitale din Craiova cu simptome care sugerează o intoxicaţie

Mai mulţi elevi de la şcoala generală din localitatea Daneţi au ajuns la dispensarul din comună cu simptome de intoxicaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Echipajele de prim ajutor i-au transportat pe 14 din cei 17 elevi de la Daneţi la trei spitale din Craiova. Elevii, care sunt în clasa a III-a, au fost preluaţi în stare bună, conştienţi, cooperanţi. Un singur copil a avut stări de vomă.
Directorul şcolii, Adina Ursu, a declarat, înyr-o intervenţie telefonică în direct la Realitatea Plus, că deocamdată rămâne un mister eventuale sursă de intoxicaţie, pentru că în şcoală nu s-a efectuat nicio acţiune de dezinsecţie, dezinfecţie sau deratizare în ultimele zile. S-a efectuat doar curăţenia curentă, iar asta în cursul zilei de ieri, folosindu-se substanţe comune, aceleaşi ca de obicei.

Ştirea iniţială

Mai multe echipaje SMURD acţionează în localitatea Daneţi din Dolj, unde s-a anunţat că 17 copii prezintă simptome precum greaţă, vărsături, ameţeli. Toţi au fost evaluaţi şi vor fi transportaţi la spital de către echipajele ajunse la faţa locului, printre acestea inclusiv trei autospeciale pentru victime multiple. Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie. Suspiciunea este aceea că elevii ar fi suferit o intoxicaţie în urma acţiunii de dezinfecţie.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările