O funcţionară de la Oficiul Postal din Catane, comdamnată cu suspendare pentru delapidare. Femeia le-a furat banii pensionarilor din cont

O funcţionară de la Oficiul Postal din Catane, comdamnată cu suspendare pentru delapidare. Femeia le-a furat banii pensionarilor din cont

Fosta angajată de la Poşta Catane a fost condamnată la închisoare cu suspendare

Maria Goicea, în vârstă de 63 de ani, angajată la Ghişeul Poştal Catane, a fost condamnată defintiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru  fals intelectual în formă continuată, delapidare şi uz de fals. Femeia le-a furat economiile a 23 de persoane din localitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii au stabilit că în perioada 2009-2012 nu a înregistrat în jurnalele de operaţiuni situaţia operaţiunilor efectuate în carnetele de economii Bancpost ale mai multor deponenţi din comuna Catane, iar astfel a reuşit să fure suma de 100.000 de lei.   
 
Şi-a recunoscut fapta
 
Maria Goiceanu şi-a recunoscut faptele în faţa instanţei pentru a putea beneficia de o reducere a pedepsei. Judecătoria Băileşti a condamnat-o la trei ani de închisoare cu suspendare anul trecut în luna iunie.
 
Maria Goicea a atacat hotărârea instanţei, iar Curtea de Apel Craiova a decis apelul formulat de fost angajată de la Oficiul Poştal Catane să fie respins. 
 
Instanţa a mai dispus ca inculpata să achite Poştei Române despăgubiri în valoare totală de 94.589 de lei. 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările