Lia Olguţa Vasilescu trebuie să demisioneze din funcţia de primar: „Eu sunt soldat disciplinat al partidului şi ce mi se va spune să fac, asta voi face“

Lia Olguţa Vasilescu trebuie să demisioneze din funcţia de primar: „Eu sunt soldat disciplinat al partidului şi ce mi se va spune să fac, asta voi face“

Lia Olguţa Vasilescu are la dispoziţie 15 zile să îşi declare starea de incompatibilitate

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ţinut să precizeze că aleşii locali care au câştigat un mandat de senator sau deputat trebuie să renunţe la funcţiile de la nivel local.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Craiovei a declarat că va lua o decizie după ce o să aibă o discuţie cu preşedintele PSD. Lia Olguţa Vasilescu a candidat pentru alegerile parlamentare din data de 11 deembrie şi a câştigat un mandat de deputat. 
 
„Încă nu m-am decis, am termen de 15 zile ca să îmi declar starea de incompatibilitate şi apoi încă 30 de zile ca să pot să optez. Deocamdată nu am luat nicio decizie, dar mi-am făcut toate formalităţile. Nu am decis până acum, pentru că trebuie să am o discuţie cu domnul Dragnea, eu sunt soldat disciplinat al partidului şi ce mi se va spune să fac, asta voi face“, a spus Lia Olguţa Vasilescu.
 
Primarul oraşului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu (PSD), este acuzat de patru infracţiuni de luare de mită, de trei infracţiuni de folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi de spălare de bani.
 
Lia Olguţa Vasilescu a fost aleasă, în iunie 2012, primar al Craiovei din partea USL, ea fiind membru al PSD. În martie 2013 a candidat singură pentru funcţia de preşedinte al PSD Craiova şi a fost aleasă după ce în favorarea ei s-au pronunţat public mai mulţi lideri ai partidului, precum Victor Ponta şi Valeriu Zgonea.
 
În cazul în care Lia Olguţa Vasilescu renunţă la funcţia de primar al Craiovei vor fi organizate alegeri anticipate pentru ocuparea fotoliului de edil.
 
 
 
 
  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările