Johnson Controls continuă angajările în Bănie. Vezi aici ce posturi sunt disponibile!

Johnson Controls continuă angajările în Bănie. Vezi aici ce posturi sunt disponibile!

Johnson Controls face angajări pentru fabrica de pe platforma Ford. Foto:arhivă

Furnizorul Ford caută în continuare ingineri şi tehnicieni pentru poziţii din fabrica dezvoltată pe platforma fabricii de automobile din Bănie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre poziţiile pentru care se caută candidaţi este cea de coordonator al Departamentului IT. Persoanele care vor să aplice trebuie să aibă diplomă de inginer, să aibă cunoştinţe solide în domeniu, să vorbească fluent limba engleză şi să aibă o experienţă de minim trei ani în domeniu, dintre care un an pe poziţie de conducere. Vezi mai multe detalii despre beneficiile şi sarcinile postului aici!

Un alt post pentru care Johnson Controls caută candidaţi este cel de Tehnician pentru Asigurarea Calităţii/ 3D. Candidatul ideal trebuie să aibă cunoştinţe solide de desen tehnic 2D şi 3D, să aibă studii medii sau superioare tehnice, să aibă o experienţă de minim doi an în efectuarea măsurătorilor 3D, să cunoască instrumentele de măsură şi să aibă cunoştinţe solide de metrologie şi să ştie limba engleză măcar la nivel mediu. Vezi aici mai multe detalii despre acest job!

Johnson Controls caută pentru fabrica din Bănie şi un şef Serviciu Logistică, care va trebui să aibă diplomă în Economie sau inginerie cu studii suplimentare economice. Printre cerinţele postului se numără o experinţă de minim 5 ani într-o poziţie de conducere în domeniul gestiunii, de preferat în industria auto, să aibă relaţii solide cu furnizori în industria auto şi să ştie engleza. Vezi aici ce mai cere compania!

O persoană care să se ocupe de inventar este următoare pe lista recrutărilor deschisă de Johnson Controls. Cel care va obţine postul va avea printre atribuţii monitorizarea stocurilor, efectuarea inventarelor conform graficelor stabilite sau inopinat sau înregistrarea stocului fizic din producţie. Candidatul ideal are studii medii în domeniul economic, minim trei ani de experienţă pe un post similar, dar şi cunoştinţe de utilizare a pachetului Office, în special Excel. Vezi aici mai multe detalii!

Americanii mai caută în Bănie şi un gestionar, care să fie responsabil pentru gestionarea produselor recepţionate şi pentru organizarea depozitului. Compania vrea o persoană cu o experienţă de minim trei ani în domeniu, să cunoască bine programele de gestiune, să aibă cunoştinţe de operare pe calculator, să nu aibă antecedente penale,  să aibă studii medii tehnice şi o experienţă relevantă în domeniul industrial. Vezi aici mai multe amănunte despre acest post!
Vezi mai multe joburi aici şi aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările