FOTO VIDEO Tânărul din Segarcea purtător de HIV şi-a infectat iubitele intenţionat. Aproximativ 40 de persoane sunt acum suspecte

FOTO VIDEO Tânărul din Segarcea purtător de HIV şi-a infectat iubitele intenţionat. Aproximativ 40 de persoane sunt acum suspecte

Daniel Secu a fost infectat cu virusul HIV la v\rsta de 3 ani

Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Segarcea, a murit săptămâna trecută, iar familia a ascuns adevărul şi a susţinut sus şi tare că băiatul a suferit un infarct. După autopsie, medicii au descoperit că, de fapt, tânărul era infectat cu virusul HIV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproximativ 40 de persoane s-au prezentat în ultima perioadă la medic în Segarcea, judeţul Dolj, pentru a-şi face testul de HIV/SIDA, după ce au aflat că tânărul de 25 de ani care a murit săptămâna trecută avea boala. Medicul de familie din oraşul Segarcea a declarat că nu a putut evita tragedia din cauză că legea îi interzice să facă publice date despre starea de sănătate a pacientului. „Eu am avertizat, dar din momentul în care a zis să nu mai spun nimic nu am mai spus nimic. Era avertizarea familiei”, a declarat medicul.

Daniel Secu a fost infectat cu virusul HIV la vârsta de trei ani. Tinerii din Segarcea au declarat că acesta şi-a infectat iubitele cu bună ştiinţă. Ba mai mult, avea un comportament agresiv, iar după ce întreţinea raporturi sexual cu fetele le arunca în stradă.

Surse medicale spun că până acum virusul a fost confirmat pentru o tânără, fosta iubită a bărbatului. Fata este internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Primarul oraşului Segracea a declarat că de vină pentru această tragedie este mama băiatului care nu le-a avertizat pe iubitele acestuia. „Este şi vina mamei tânărului. Ea ar fi trebuit să le spună fetelor cu care venea el acasă că băiatul ei are această boală“, a declarat primarul oraşului Segarcea, Nicolae Popa.

Vecinii tânărului de 25 de ani infectat cu virusul HIV au povestit că au aflat în urmă cu trei ani adevărul. „Fetele mele mi-au spus că nu au avut niciodată o relaţie cu Daniel. Am aflat în urmă cu trei ani că era infestat cu HIV. Nimeni nu ştie din ce cauză a murit. Mama băiatului mi-a spus că a făcut infarct“, a spus un vecin.   

„Au venit patru, cinci tineri pentru analize, dar rezultatul a fost negativ, au mai venit şi alţii să se intereseze, dar cred că au fost la Craiova. Încă zece au venit să se intereseze de analizele de HIV“, a precizat directorul Spitalului Orăşenesc Segarcea, Doru Golfiţa.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările