Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, şi-a dat demisia din UNPR

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, şi-a dat demisia din UNPR

Antonie Solomon

Fostul edil din Bănie a renunţat la funcţia de preşedinte al filialei doljene a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, anunţându-şi în acelaşi timp demisia din partid.

"Vineri, 28 septembrie 2012, Antonie Solomon, preşedinte UNPR Dolj, a demisionat din toate funcţiile deţinute în cadrul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei. Alături de domnia sa, din aceeaşi formaţiune politică s-au mai retras conf. univ. dr. Sebastian Răduleţu şi omul de afaceri Gheorghe Neţoiu", spune comunicatul emis de Antonie Solomon.

Fostul primar al Craiovei este în continuare cercetat într-un dosar de corupţie, fiind acuzat ca ar fi primit 50.000 de euro mită de la Cornel Penescu, unul dintre proprietarii lanţulului de hipermarketuri PIC. Banii ar fi fost plătiţi pentru a elibera autorizaţia de construcţie pentru un magazin PIC în Craiova, pe un teren aflat în litigiu, şi pentru a conecta noul hipermarket la reţeaua publică de transport în comun. Edilul a petrecut şase luni în arest preventiv, în perioada martie-septembrie 2010.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările